Sasu Salinin Malaga otti jo neljännen peräkkäisen voittonsa Euroliigassa, kun se haki täyden pistepotin Maccabi Tel Avivin vieraana.

Malaga oli lirissä vielä ensimmäisellä puoliajalla, mutta vahva toinen puolisko nosti sen hienoon 89-78 (39-47)-voittoon. Salin pelasi 12 minuuttia jääden pisteittä ja tilastot karttuivat kahdella syötöllä. Malagalla on nyt seitsemän voittoa ja kahdeksan tappiota.

Matti Nuutisen Pitesti palasi voittojen tielle Romanian liigassa parin tappiollisen ottelun jälkeen voittamalla vieraskentällä Timisoaran 82-77 (37-36). Nuutinen ei pelannut ottelussa lievän alaraajavamman vuoksi. Pitesti on voittanut 11 ottelustaan seitsemän.

Jukka Toijalan valmentama Steaua Bukarest hävisi vieraskentällä Oradealle 81-89 (37-41). Steaualla on 11 ottelusta seitsemän voittoa.