Susijengin tähti voitti vanhansa seuransa Euroliigassa

© Kuva: fiba.com

Petteri Koponen palasi kohtasi Barcelonan kanssa entisen joukkueensa Himkin Euroliigan ottelussa. Barcelona katkaisi viiden ottelun tappioputkensa Euroliigassa tärkeällä voitolla. Shawn Huff jatkoi jälleen vahvoja esityksiään Saksan Bundesliigassa.

Barcelona haki Moskovasta tärkeän 79-65 (36-32)-voiton. Katalonialaiset ratkaisivat voiton päätösneljänneksellä voittamalla sen 22-8. Koponen kuritti entistä seuraansa kahden pisteen ja kolmen syötön edestä. Barcelonalla on nyt 15 ottelusta viisi voittoa.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Huffin ja Gordon Herbertin Frankfurt Skyliners hävisi Würzburgin vieraana 64-80 (30-35). Huff ahkeroi kentällä peräti 35 minuuttia ja oli joukkueensa tehokkaimpia 10 pisteellä. Huff tilastoi myös kolme levypalloa, syötön ja riiston. Skylinersilla on kymmenen voittoa ja kuusi tappiota.
Ottelutilastot

Alexander Madsen ja USK Praha eivät pystyneet haastamaan Tshekin liigan hallitsijaa Nymburkia, vaan Nymburk haki Prahasta selvän 90-67 (48-28)-voiton. Madsen kirjautti ottelussa yhdeksän pistettä, seitsemän levypalloa, yhden syötön ja yhden riiston. Prahalla on 14 ottelusta kuusi voittoa.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.