Petteri Koponen loisti Barcelonan vuoden avausottelussa, kun hän heitti joukkueensa korkeimman pistemäärän Barcelonan voittaessa San Sebastianin. Sasu Salinin vuosi sai niin ikään hienon alun, kun Malaga kaatoi hallitsevan mestarin Valencian kotikentällään.

Barcelona haki San Sebastianista komean 101-77 (55-41)-voiton Koposen toimiessa kapellimestarina 21 pisteellä, seitsemällä levypallolla ja kahdella syötöllä. Koponen oli erityisen tarkkakätinen kolmen pisteen viivan takaa, kun kahdeksasta yrityksestä viisi meni sisään. Hänen teholukunsa 24 oli myös joukkueen paras. Barcelona on sarjassa toisena kymmenellä voitolla ja neljällä tappiolla.

– Kiva voitto ja itsekin sain enemmän roolia ja peliaikaa. Meillä ei ole ollut helppoa ja toivottavasti pystymme ottamaan voittoja ja parantamaan peliä, 26 minuuttia ottelussa raatanut Koponen kommentoi Koripalloliiton tiedotteessa.

Malaga otti komean voiton kotikentällään, kun se kukisti hallitsevan mestari Valencian 74-67 (42-41). Salin kasasi 17 minuutissa viisi pistettä, kaksi syöttöä ja yhden riiston. Malaga nousi voitollaan pudotuspeliviivan yläpuolelle ja se on voittanut puolet 14 ottelustaan.