Petteri Koponen jatkoi vahvoja esityksiään ollen Barcelonan paras pistemies, kun Barca otti kovan voiton Moskovan TsSKA:sta Euroliigassa. Iloisiin uutisiin kuuluivat myös Gerald Lee Juniorin paluu kentille ja Alexander Madsenin tupla-tupla.

Koponen heitti Barcelonalle 13 pistettä, kun katalonialaiset ottivat kotonaan komean 85-72 (47-42)-voiton Euroliigan kärkijoukkue TsSKA:sta. Koponen oli jälleen tarkkakätinen kolmen pisteen viivan takaa upottaen viidestä yrityksestään kolme sisään. Hän tilastoi lisäksi kolme levypalloa ja yhden syötön. Barcelonalla on nyt kuusi voittoa ja kymmenen tappiota Euroliigassa.

Valencia otti revanssin Sasu Salinin Malagasta kirimällä päätösneljänneksellä 85-83 (39-48)-voittoon. Joukkueet kohtasivat tiistaina Espanjan liigan ottelussa ja tuolloin Malaga oli parempi. Malaga oli tälläkin kertaa lähellä voittoa, kun se johti vielä 1,5 minuuttia ennen loppua neljällä pisteellä, mutta Valencian vahva viimeinen minuutti nosti sen voittoon katkaisten Malagan neljän ottelun voittoputken Euroliigassa. Salin tilastoi ottelussa kolme pistettä. Malagalla on koossa seitsemän voittoa ja yhdeksän tappiota.

Lee palasi lievän alaraajavamman jälkeen takaisin pelikentille ja oli johdattamassa Maccabi Ashdodia 95-87 (46-37)-vierasvoittoon Herzliyasta. Lee ehti nostella 10 pistettä 15 minuutissa ennen kuin hänen virhetilinsä täyttyi. Voitto oli Ashdodille neljäs 11 ottelussa.

Tshekin liigassa Madsen oli USK Prahan valopilkku, kun Praha hävisi selvin numeroin 50-80 (28-42) Opavan vieraana. Madsen merkkautti komean tupla-tuplan 14 pistettä ja 12 levypalloa. Lisäksi hän torjui vastustajan heiton kolmasti, antoi yhden syötön ja otti kaksi riistoa. Hänen teholukunsa 30 oli koko kierroksen toiseksi paras. USK Prahan saldo on kuusi voittoa ja yhdeksän tappiota.

Romanian liigassa Matti Nuutisen Pitesti koki kirvelevän 81-82 (51-40)-tappion kärkijoukkue Cluj’lle kotikentällään. Nuutinen kasasi 24 minuutissa kaksi pistettä ja yhden levypallon. Pitestillä on seitsemän voittoa ja viisi tappiota.

Saksan ProA-liigassa Daniel Janssonin OrangeAcademy Ulm piti kärkijoukkue Vechtaa tiukoilla, mutta joutui lopulta taipumaan 76-87 (42-47). Tappio oli Ulmille kauden 12. ja voittoja on tilillä neljä.