Golden State Warriors päättää kolmen ottelun vieraskiertueen sunnuntai-iltana Suomen aikaa kello 22:30 Los Angeles Clippersin vieraana. Ruutu-palvelu lähettää ottelun suorana, joka on joukkueiden välillä toinen kuluvalla kaudella. Ensimmäisen kohtaamisen lokakuun 30. päivä vei Los Angelesissa Warriors selvästi lukemin 141-113.

Warriorsin peli rullaa tällä hetkellä kuin rasvattu. Stephen Curry on kunnossa ja tekee kentällä illasta toiseen asioita, joihin vain kaksinkertainen sarjan paras pelaaja pystyy. Warriorsin tilastot ovat musertavat. Lännen ykkönen 31 voitolla ja kahdeksalla tappiolla. Tehtyjen korien keskiarvossa liigan ykkönen 115,6, samoin kuin syötöissä lukemalla 30,7.

Warriorsin taistellessa mestarisuosikkina konferenssin voitosta, Clippers kamppailee pudotuspelipaikasta lännen yhdeksäntenä. Voittotilasto näyttää lukemaa 17-20, mutta viime ajat se on ollut vireessä. Huolimatta tuoreesta tappiosta Oklahomalle, Clippers on voittanut viimeisestä viidestä ottelustaan neljä.

Vaikka Chris Paul siirtyi Houstoniin, Clippers on voinut luottaa joukkueen pistetilastoa 23,6 keskiarvolla johtavaan Blake Griffiniin ja DeAndre Jordaniin, joka puolestaan pelaa tupla-tuplan keskiarvolla (11,5 pistettä) ja 15,2 levypalloa per peli).

Samaan aikaan tälle kaudelle seuraan siirtynyt Lou Williams nimettiin läntisen konferenssin viikon pelaajaksi, ja hän on kirjannut jo kahdeksan 30 pisteen iltaa vaihtopenkiltä aloittaessaan. Warriorsin voitto joukkueiden kauden avauskohtaamisessa oli jo 11. peräkkäinen Clippersistä runkosarjassa. Onko sunnuntain päätteeksi putki 12 pelin mittainen?