NBA:ssa Lauri Markkasen Chicago Bulls kärsi rökäletappion Indiana Pacersia vastaan vieraissa 89-125. Markkanen kirjautti Pacersia vastaan 13 pistettä ja viisi levypalloa.

Bulls pelasi tasaisesti Pacersia vastaan vielä avausneljänneksen, mutta toinen kaksitoistaminuuttinen oli myrkkyä vieraille. Chicagolaiset eivät saaneet aikaan kuin 11 pistettä kotijoukkueen painostuksen alla ja Pacers karkasi puoliajalle 37-64-johtoon, jota Bulls ei saanut enää kurottua.

Markkanen oli jälleen aloitusviisikossa pelaten 24 minuuttia ja tehtaillen 13 pistettä, viisi levypalloa ja kaksi syöttöä. Yhdeksästä pelitilanneheitostaan hän upotti neljä. Kolmosia suomalainen heitti kuusi, joista puolet löysi tiensä sukan pohjalle.

– Toisella neljänneksellä olimme huonoja. Emme tehneet niitä asioita, jotka tekevät meistä menestyksekkään joukkueen, Bullsin päävalmentaja Fred Hoiberg kommentoi joukkueen Twitter-tilillä.

Markkasen lisäksi Bullsilta kaksinumeroisille pistelukemille ylsivät Bobby Portis (15/4), Denzel Valentine (13/5) ja Robin Lopez (10/2). Pacersin pistekaksikko oli Victor Oladipo (23/6/9 syöttöä) ja Domantas Sabonis (22/5).

Kahden peräkkäisen peli-illan jälkeen Bulls saa yhden välipäivän, kunnes joukkue pelaa jälleen maanantain ja tiistain välisenä yönä Houston Rocketsia vastaan.

Lähde: Koripalloliiton tiedote