Petteri Koponen jatkoi vahvoja esityksiään, kun Barcelona voitti Espanjan liigan ottelussa Real Betisin. Shawn Huffin 18 pistettä ja peräti 38 minuutin uurastus kentällä eivät sen sijaan riittäneet voittoon Saksan Bundesliigassa.

Koponen keräsi Barcelonan toiseksi suurimmat peliminuutit ja hän kiitti upottaessaan 23 minuutissa 10 pistettä Barcelonan jyrätessä Real Betisin yli 89-82 (40-31). Tilastot kaunistuivat myös yhdellä syötöllä ja yhdellä riistolla. Voitto oli Barcelonalle kolmas peräkkäinen Espanjan liigassa ja se pitää sarjassa toista sijaa 11 voitolla ja neljällä tappiolla.

Espanjan LEB Orossa Roope Ahosen Ourense otti toisen peräkkäisen voittonsa kaadettuaan kotikentällään Huescan 73-59 (39-32). Ahonen jäi seitsemässä minuutissa ilman tilastomerkintöjä. Voitto oli Ourenselle kauden kolmas 17 ottelussa ja joukkue on edelleen sarjassa viimeisenä.

Huff raatoi lähes koko ottelun, kun Frankfurt Skyliners hävisi kotikentällään Bonnille 76-81 (39-36). Huff oli joukkueensa ykköstykki 18 pisteellä ja erityisesti kolmen pisteen viivan takaa sihti oli kunnossa hänen upottaessa neljä heittoa sisään seitsemästä yrityksestä. Huffin kouriin tarttui myös neljä levypalloa ja hän antoi yhden syötön. Gordon Herbertin valmentama Skyliners on voittanut peleistään kymmenen ja hävinnyt seitsemän.

Matti Nuutinen avitti Pitestin takaisin voittojen tielle Romanian liigassa, kun hän heitti kahdeksan pistettä Pitestin voittaessa vieraskentällä Timisoaran 81-74 (38-33). Nuutinen täytti tilastoriviään myös yhdellä levypallolla ja neljällä syötöllä. Pitestille voitto oli kauden kahdeksas ja tappioita on tullut neljä.