© Kuva: Getty Images

Oklahoma pudotuspelipaikkaa vielä jahtaavan Charlotten vieraana Ruudun TV-ottelussa

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Pudotuspelipaikka on lipeämässä Charlotte Hornetsin käsistä. Joukkue pelasi heikon joulukuun, jonka myötä se on pudonnut itäisen konferenssin sijalle 11 voittotilastolla 16-24. Viime aikoina peli on kulkenut kuitenkin paremmin, sillä viidestä viimeisestä ottelusta kasassa on kolme voittoa. Viimeisimmässä ottelussa kaatui Utah Jazz 99-88.

Hornets isännöi Ruudun TV-ottelussa lauantain vaihtuessa sunnuntaihin puoliltaöin Oklahoma City Thunderia, jolla on pudotuspelipaikan suhteen pullat paremmin uunissa. Se on lännen viidentenä 22 voitolla ja 20 tappiolla huolimatta päällä olevasta kolmen ottelun tappioputkesta.

City Thunder on ollut kauden alusta asti liikaa Russell Westbrookin varassa ottaen huomioon, että joukkue hankki kuluvalle kaudelle Carmelo Anthonyn ja Paul Georgen kaltaiset tähdet Westbrookin ympärille tekemään tulosta. Yhteispeli ei ole kuitenkaan kauden puolivälissäkään vielä loksahtanut toivotulla tavalla, eikä tuoreesta kaksikosta ole saatu potentiaalisia tehoja irti.

Hornetsin pistetuotantoa johtaa Kemba Walker (21,8 pistettä ottelua kohden). Walker oli Hornetsin paras pistemies myös viimeisimmässä voitossa Jazzia vastaan 22 pisteellä, 2 levypallolla ja kuudella syötöllä. Dwight Howard tekee toiseksi eniten pisteitä (12,2), mutta poimii eniten levypalloja (12,2) ja riistää eniten (1,3).

Hornets tarvitsee voittoa kipeämmin, mutta Oklahoman rosteri on paperilla vaarallisempi. Kuten sanottua, se ei ole kuitenkaan onnistunut realisoimaan sitä kuluvalla kaudella useinkaan.

Katso kaikki NBA-ottelut suorana Ruudussa.

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon