Golden State Warriors hakee neljättä peräkkäistä voittoaan vieraskiertueella, kun se torstaiaamuna kohtaa Ruutu-palvelun suorassa lähetyksessä United Centerissä Chicago Bullsin. Kohtaaminen on joukkueiden välillä kuluvalla kaudella toinen ensimmäisen päätyttyä marraskuussa Warriorsin voittoon hallitsevan mestarin kauden piste-ennätyksellä 143-94.

Surkean alkukauden jälkeen nuori Bulls on kääntänyt kelkkaansa, ja pelaa parhaillaan ehkä kauden parasta koripalloaan. Kausi alkoi kolmella voitolla ja 20 tappiolla, mutta tilasto on kaunistunut nyt lukemiin 17-27, mukaan lukien voitot kolmesta viimeisestä ottelusta.

Lauri Markkasen debyyttikausi on ollut menestys, ja ikään kuin sitä alleviivatakseen, suomalainen rikkoi nopeimmin NBA-uralla tehtyjen 100 kolmosen ennätyksen. Markkanen tarvitsi 100 kolkkiin 41 ottelua, kun aiemmin ennätystä hallussa pitänyt Damian Lillard teki saman 44 ottelussa.

Samalla Zach LaVine palasi Bullsin kokoonpanoon oltuaan 11 kuukautta sivussa. LaVine yhdistettynä Kris Dunniin tekee Bullsin takakentästä yhden sarjan nuorimmista ja urheilullisimmista.

Huolimatta viime aikaisesta pelin elpymisestä, Bullsilla on yhä molemmissa päissä kenttää haasteita. Se tekee kahdeksanneksi vähiten pisteitä ottelua kohden ja puolustustilastot ovat niin ikään liigan heikointa kastia. Jos Bulls mielii tasoittaa runkosarjan voitot Warriorsin kanssa torstaiaamuna, sen puolustuspelin pitää olla tyystin erilaista kuin joukkueiden avauskohtauksessa marraskuussa.