Petteri Koposen Barcelona joutui tunnustamaan Valencian niukasti paremmakseen Euroliigassa. Jukka Toijalan valmentaman Steaua Bukarestin vahva meno sai jatkoa Romanian liigassa.

Barcelona joutui pettymään Valencian vieraana ja lähti kotimatkalle 76-81 (36-43)-tappio niskassaan. Koponen jäi 11 minuutissa ilman tilastomerkintöjä. Tappio oli Barcelonan 12. ja voittoja on tilillä kuusi.
Ottelutilastot

Toijalan luotsaama Steaua Bukarest haki selvän 80-55 (44-30)-vierasavoiton Muresista. Voitto oli Steaualle kolmas peräkkäinen ja samalla kuudes seitsemässä viime ottelussa. Steaua kohenteli asemiaan nousten sarjan jaetulle toiselle sijalle kymmenellä voitolla ja neljällä tappiolla.
Ottelutilastot

Ranskan ProA-liigassa Lassi Tuovin valmentama Gravelines-Dunkerque joutui taipumaan kotikentällään Le Portelille jatkoajan jälkeen 55-63 (55-55, 38-21). Gravelines-Dunkerque oli vahvasti matkalla kohti voittoa kolmen neljänneksen jälkeen, mutta se onnistui päätösneljänneksellä tekemään ainoastaan kaksi pistettä ja jäi jatkoajalla kokonaan pisteittä. Näin Katajan viime viikolla FIBA Europe Cupissa voittanut Le Portel nappasi tärkeän voiton. Gravelines-Dunkerquella on kahdeksan voittoa ja kahdeksan tappiota.
Ottelutilastot