Cleveland Cavaliers päättää kolmen ottelun kotiotteluiden sarjan lauantai-iltana kello 22:30 Suomen aikaa Oklahoma City Thunderia vastaan. Cavaliersilla (27-17) on alla voitto Orlandosta, mutta viimeisestä viidestä ottelusta se on hävinnyt neljä.

Isaiah Thomasin ilta Magicia vastaan oli tämän kauden tehokkain. 30 minuutissa 21 pistettä. Keskiarvo loukkaantumisen paluun jälkeen kotikentällä 19,0 pistettä, 3,7 syöttöä 27 minuutissa.

LeBron James on 25 pisteen päässä siitä, että hänestä tulee NBA:n historian seitsemäs pelaaja, joka on tehnyt 30 000 pistettä urallaan. Samalla hänestä tulee nuorin niin tehnyt pelaaja 33 vuoden ja 21 päivän iässä.

Oklahoma City Thunder (25-20) on kolmen ottelun voittoputkessa. Sen tuorein voitto tuli Los Angeles Lakersista torstaina 114-90. City Thunder on ollut viime ajat vahva molemmissa päissä kenttää, mutta erityisen vahvaa suorittaminen on ollut puolustuksessa. Se on päästänyt kolmea viimeistä vastustajaa vastaan keskimäärin alle 90 koria (89,9).

Oklahomaa johtaa NBA:n hallitseva arvokkain pelaaja Russell Westbrook (pistekeskiarvo 24,8). City Thunder ei ole pelkästään Westbrookin varassa, sillä kesällä seuraan siirtyneet Carmelo Anthony (17,6) ja Paul George (20,4) täydentävät hyökkäyskaluston. Uusitulla rosterilla operoiva vierasjoukkue pelaa 104,3 pisteen ottelukeskiarvolla.

Cleveland Cavaliersin ja Oklahoma City Thunderin huippukamppailu Ruutu-palvelussa lauantai-iltana kello 22:30 alkaen.