Sophie Weckström debytoi heti vahvasti Speyer-Schifferstadtin riveissä ja muutenkin Saksassa nähtiin hienosti suomalaisten joukkueiden voittoja. Taru Tuukkasen vahvat esitykset Espanjan cupissa eivät riittäneet tuomaan Zaragozalle cup-pokaalia.

Saksan Bundesliigassa Annika Holopaisen Wasserburg murskasi kotonaan Veilchenin 99-53 (50-23). Holopainen oli sivussa loukkaantumisen vuoksi. Wasserburg jatkaa sarjan kärjessä 13 voitolla ja kahdella tappiolla.
Ottelutilastot

Anni Mäkitalon Donau-Ries otti tärkeän voiton kaataessaan Heidelbergin 74-61 (36-28). Mäkitalo urakoi peräti 37 minuuttia tilastoiden kaksi pistettä, viisi levypalloa, kaksi syöttöä ja riiston. Donau-Ries on nyt sarjassa kuudentena kahdeksalla voitolla ja seitsemällä tappiolla.

Ottelutilastot

Kakkosbundesliigassa Weckström debytoi vahvasti Speyer-Schifferstadtin riveissä heittämällä heti 18 pistettä 84-73 (42-28)-voitossa Würzburgista. Weckströmin tilastot kaunistuivat myös neljällä levypallolla ja kahdella syötöllä. Voitto oli Speyer-Schifferstadtille kolmas 13 ottelussa.
Ottelutilastot

Camilla Grönberg oli niin ikään vedossa avittaessaan Bad Homburgia 10 pisteellä, kuudella levypallolla ja syötöllä, mutta se ei riittänyt voittoon asti Keltern II vastaan. Keltern II vei ottelun nimiinsä 78-69 (31-34). Tappiosta huolimatta Bad Homburg on eteläisessä lohkossa toisena yhdeksällä voitolla ja neljällä tappiolla.
Ottelutilastot

Kakkosbundesliigan pohjoislohkossa Evita Iiskolan Panthers Osnabrück nappasi 68-56 (29-31)-voiton Braunschweigista. Iiskola kartutti tilastojaan yhdeksällä pisteellä, kolmella levypallolla, kahdella syötöllä ja riistolla. Panthers johtaa lohkoa 11 voitolla ja kahdella tappiolla.

Ottelutilastot

Espanjassa oli cup-viikonloppu ja Tuukkasen Zaragozan matka tyssäsi välieriin. Zaragoza voitti avauksessaan Sant Adrian 73-62 (40-39). Tuukkanen heitti neljä pistettä ja kahmi yhdeksän levypalloa.
Ottelutilastot

Välierissä Zaragoza joutui kuitenkin tunnustamaan Gironan paremmakseen 80-60 (39-33)-lukemin. Tuukkanen lähenteli tupla-tuplaa 12 pisteellä ja yhdeksällä levypallolla. Hän merkkautti lisäksi kaksi syöttöä ja riiston.
Ottelutilastot