Sasu Salin kuritti entistä seuraansa 14 pisteen edestä, kun hän avitti Malagan voittoon Espanjan liigassa. Romanian liigassa Jukka Toijalan valmentama Steaua Bukarest otti jo neljännen peräkkäisen voittonsa.

Salin teki tarkkaa työtä upottaen pelitilanneheittonsa sisään 5/7 ja pussittamalla varmasti molemmat vapaaheittonsa Malagan voittaessa Gran Canarian kotikentällään 94-78 (47-42). Salin tilastoi 21 minuutissa myös kaksi levypalloa, yhden syötön ja yhden riiston. Espanjan ACB-liigan runkosarja on nyt puolivälissä ja Malaga on viidentenä 10 voitolla ja seitsemällä tappiolla.

Petteri Koposen edustama Barcelona sen sijaan taipui Andorran vieraana 92-102 (39-45). Koponen heitti ottelussa kuusi pistettä, otti kaksi levypalloa, antoi kaksi syöttöä ja nappasi yhden riiston. Barcelona on kolmantena 11 voitolla ja kuudella tappiolla.

Saksan cupissa Shawn Huffin ja Gordon Herbertin Frankfurt Skyliners hävisi kotonaan medi bayreuthille 74-96 (33-60). Huff heitti 26,5 minuutissa kahdeksan pistettä, otti yhden levypallon ja otti yhden riiston.

Saksan ProA:ssa Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion valmentamana Crailsheim hävisi kärkiottelussa Vechtalle 78-86 (39-39). Crailsheim on toisena sarjassa 16 voitolla ja kolmella tappiolla.

Anton Mirolybovin käskyttämä Kirchheim sen sijaan haki tärkeän 82-67 (36-35)-voiton Urspringin vieraana. Kirchheim nosti saldonsa yhdeksään voittoon ja kymmeneen tappioon.

Ranskan ProA-liigassa Jamar Wilsonin edustama Nanterre otti vakuuttavan 99-69 (43-33)-voiton Monacosta. Wilson keräsi itselleen 13 minuutissa neljä pistettä ja kaksi levypalloa. Nanterre on sarjassa viidentenä 10 voitolla ja seitsemällä tappiolla, kun runkosarjasta on nyt puolet pelattu.

Lassi Tuovin valmentama Gravelines-Dunkerque sen sijaan hävisi vieraskentällä Limogesille niukasti 72-80 (47-35). Gravelines-Dunkerque on sarjassa yhdeksäntenä kahdeksalla voitolla ja yhdeksällä tappiolla.

Steaua Bukarest jatkoi vahvoja esityksiään Romanian liigassa kaatamalla selvästi Politehnica Iasin 94-69 (41-36). Toijalan miehistö on sarjassa toisena 11 voitolla ja neljällä tappiolla.

Carl Lindbomin yhdeksän pistettä, neljä levypalloa ja kaksi syöttöä ei riittäneet voittoon asti Kroatian liigan ottelussa Cedevitaa vastaan. Cedevita voitti Osijekin selvästi 75-55 (39-33). Osijekilla on kolme voittoa ja yhdeksän tappiota.

Alexander Madsenin USK Praha kärsi Tshekin liigassa 72-90 (43-50)-tappion Kolinin vieraana. Madsen kasasi kuusi pistettä, neljä levypalloa, kaksi syöttöä ja riiston. Prahalla on nyt kuusi voittoa ja 12 tappiota.

Ruotsissa Antto Nikkarisen Jämtland koki selvän 44-74 (18-24)-tappion Södertäljen vieraana. Nikkarinen heitti kaksi pistettä. Jämtlandilla on seitsemän viottoa ja yhdeksän tappiota.