BC Nokia palaa lähes kolmen viikon tauon jälkeen kotiyleisönsä eteen, kun Näätien vieraaksi saapuu juuri Kataja Basketin päihittänyt Kouvolan Kouvot. Ottelu pelataan keskiviikkona 24. tammikuuta kello 18:30 Nokian Palloiluhallissa.

Näädät on vuodenvaihteen jälkeisessä kuntopuntarissa vahvoilla, kun viidestä tammikuussa pelatusta ottelusta nokialaiset ovat poistuneet pukukopin puolelle voitto takataskussaan neljästi. Näätien tassuihin ovat jääneet Kataja, Espoo United, Karhu Basket ja Korihait, mutta ainoan tappion on aiheuttanut Pirkanmaan paikallisvastustaja Tampereen Pyrintö.

Kouvojen tammikuun ohjelma on taas ollut keveämpi: Näätien pelatessa jo kuudennen pelinsä, Kouvoilla on edessä vasta neljäs. Kouvolalaiset olivat jo hetken kolmen tappion mittaisessa tappioputkessa, joka alkoi jo ennen vuodenvaihdetta, mutta Kouvot palasi takaisin voittokantaan pieksemällä Katajan kotikentällään komein lukemin 105-86.

– Kouvot tykitti Katajan vakuuttavasti kumoon edellisessä pelissään, joten haastetta riittää jälleen. Kouvojen hyökkäyksen rytmin rikkominen, maltti oman hyökkäyksen toteutuksessa ja pärjääminen irtopalloissa omat teemat otteluun, BC Nokian päävalmentaja Ville Tuominen kommentoi nokialaisten sivuilla.

Joukkueet kohtasivat edellisen kerran joulukuun alkupuolella, mutta molemmat kokoonpanot ovat eläneet sen jälkeen. Kouvojen James Sinclair sai potkut tammikuun alussa, mutta hänen korvaajansa Brannen Greene ei ennakkotietojen mukaan tule pelaamaan Näätiä vastaan.