Jamar Wilsonin Nanterre varmisti Mestarien liigassa paikan 16 parhaan joukossa. Gerald Lee Juniorin Maccabi Ashdonin voittoputki sai jatkoa Israelin liigassa ja Roope Ahosen Ourense nousi ensimmäistä kertaa tällä kaudella pois jumbopaikalta Espanjan LEB Orossa.

Nanterre kukisti kotikentällään saksalaisen Bonnin 93-90 (54-49). Wilson heitti ottelussa seitsemän pistettä, haki kaksi levypalloa ja antoi yhden syötön. Nanterrella on Mestarien liigassa kahdeksan voittoa ja neljä tappiota. Se on lohkossa toisena ja varmistanut paikan 16 parhaan joukkoon. Lohkovaiheessa on vielä kaksi ottelua jäljellä.
Ottelutilastot

Lee avitti Maccabi Ashdodia yhdeksällä pisteellä, kolmella levypallolla ja yhdellä riistolla, kun Ashdod otti neljännen peräkkäisen voittonsa kaadettuaan Maccabi Rishon Lezionin 106-82 (58-48). Ashdod nousi sarjassa kuudenneksi tilillään seitsemän voittoa ja seitsemän tappiota.
Ottelutilastot

Ahosen Ourense kasvatti voittoputkensa jo viiden ottelun mittaiseksi, kun se voitti kotikentällään Iraurgi SB:n 77-65 (36-43). Ahonen operoi Ourensen takakentältä käsin kahdeksan pistettä, kaksi levypalloa ja viisi syöttöä. Ourense nousi jumbosijalta muutaman pykälän ollen nyt 18 joukkueen sarjassa 15. kuudella voitolla ja 14 tappiolla.
Ottelutilastot

Romanian liigassa Matti Nuutisen Pitesti hävisi vieraskentällä Craiovalle 79-94 (35-52). Nuutinen heitti ottelussa seitsemän pistettä ja otti kaksi levypalloa. Pitesti on sarjataulukossa kuudentena yhdeksällä voitolla ja kuudella tappiolla.
Ottelutilastot

Saksan ProA:ssa Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion valmentama Crailsheim palasi voittojen tielle murskaamalla kotonaan Urspringin 115-68 (61-43). Crailsheim on sarjassa toisena 17 voitolla ja kolmella tappiolla.
Ottelutilastot