Philadelphia 76ers (23-21) aloittaa viiden ottelun vieraskiertueen kauden toisella ja viimeisellä keskinäisellä kohtaamisella San Antonio Spursin (32-18) kanssa perjantain ja lauantain välisenä yönä kello 03:30 Ruudun suorassa TV-ottelussa.

Aiemmin tällä viikolla San Antonio ilmoitti, että All-Star-pelaaja Kawhi Leonard on toistaiseksi laitettu joukkueesta sivuun oikean reisilihaksen lisävammojen ehkäisemiseksi. Kun yhdistetään tämä Spursin viimeisen kymmenen ottelun tilastoon 5-5, voidaan sanoa kuukauden olleen lännen kolmantena olevalle kuoppainen. Spurs laittoi hiljattain myös Tony Parkerin avausviisikosta penkin puolelle tämän tehdessä tilaa Dejounte Murraylle.

Philadelphia on voittanut viimeisestä viidestä ottelustaan neljä ja se on idässä sijalla seitsemän. Joukkue elää ja hengittää Joel Embiidin tasosta. Kaikissa neljässä viimeisessä voitossa Embiid oli joukkueen paras pistemies tehtyään aina vähintään 22 pistettä ja parhaimmillaan 34 pistettä. Embiidin jäädessä Memphis Griezzliesiä vastaan 15 pisteeseen, joukkue hävisi ottelun 105-101.

Spursin peli nojaa LeMarcus Aldridgen ja vanhan Pau Gasolin tekemiseen. Aldridge tekee keskimäärin 22,5 pistettä ja ottaa 8,7 levypalloa. Gasol on levypallotilastossa toisena lukemalla 8,4. Sixers kaipaa pisteitä pysyäkseen turvallisesti pudotuspeliviivan päällä ja hieman epävakaassa tilassa olevalta Spursilta niitä voi olla kerrankin saatavilla.