Lauri Markkasen Chicago Bulls kärsi kolmannen peräkkäisen tappionsa, kun Los Angeles Lakers oli parempi Chicagossa 108-103. Markkanen tehtaili tupla-tuplan pussittamalla 11 pistettä ja repimällä saman verran levypalloja.

Suurimman osan ottelusta parketin tapahtumia hallitsi Lakers, mutta päätösneljänneksellä Bulls sai juonesta kiinni päästen jopa ohitse. Ratkaisijaksi nousi Lakersin Brandon Ingram (25/9), joka heitti kahdeksan pistettä viimeisen kolmen minuutin aikana.

Markkanen sai peliaikaa 30 minuuttia heittäen kuudesta kolmosestaan kolme sisään. Vapaaheittoviivalta suomalainen osui molemmissa yrityksissään, mutta jokainen neljästä kakkosesta meni ohitse. Yhdentoista pisteen ja levypallon lisäksi Markkanen torjui vastustajan heiton kolmesti.

Bullsin pistekärki oli Nikola Mirotic (18/4), joka sai tulitukea Markkasen lisäksi Denzel Valentinelta (16/11) ja Bobby Portisilta (16/9). Lakersin tehomiehet Ingramin lisäksi olivat Jordan Clarkson (19/2) ja Brook Lopez (17/6).

Bullsin kauden kokonaissaldo on nyt 18 voittoa ja 31 tappiota. Seuraava mahdollisuus voittotilin kartuttamiseen on ensi sunnuntain ja maanantain välisenä yönä, kun Markkanen ja kumppanit saa vieraakseen Milwaukee Bucksin.