Chicago Bullsin ja Lauri Markkasen otteita on mahdollista seurata jälleen parhaaseen katseluaikaan Suomessa, kun Bulls kohtaa Milwaukee Bucksin sunnuntai-illassa kello 22:30. Bullsilla on alla kolme tappiota, eikä helppoa voittoa ole luvassa tälläkään kertaa.

Milwaukee Bucks pitää hallussaan itäisen konferenssin kahdeksatta, eli viimeistä pudotuspelipaikkaan oikeuttavaa sijaa. Sen voittoprosentti 53,2% koostuu 25 voitosta ja 22 tappiosta. Bucksin otteista on puuttunut viime aikoina kuitenkin tasaisuus. Viimeisestä kymmenestä ottelusta kasassa on viisi voittoa.

Bullsin viimeiset ajat ovat olleet vähintään yhtä epätasaisia. Viimeisen kymmenen ottelun saldo on neljä voittoa ja kuusi tappiota ja joukkue pitää hallussaan itäisen konferenssin 12. sijaa 18 voitolla ja 31 tappiolla.

Bullsin tehokkuus hyökkäyspäässä nojaa Nikola Miroticin ja Lauri Markkasen tasoon. Kaksikko johtaa Chicagon pistetilastoa 17,1 ja 15,3 pisteen keskiarvoilla. Markkanen poimii joukkueesta levypalloja eniten (7,7).

Bucksin ykköstähti ei esittelyjä kaipaa. Hanno Möttölä sanoi SuomiKoris.comin haastattelussa valitsevansa hypoteettisessa tilanteessa ensimmäisenä joukkueeseensa kreikkalaisen Giannis Antetokounmpon. 23-vuotias laitahyökkääjä johtaa joukkueensa pistetilastoa huimalla 28,5 paunan keskiarvolla napaten samalla huimat 10,2 levypalloa. Silmällä kannattaa pitää myös Khris Middletonia, joka tekee keskimäärin 20,4 pistettä.