Gerald Lee Junior oli huippuvireessä, kun hän iski taululle tupla-tuplan Maccabi Ashdodin voittaessa Israelin liigan hallitsevan mestari Hapoel Jerusalemin. Mestarien liigassa Jamar Wilson heitti upeasti 25 pistettä, mutta se oli Nanterrelle laiha lohtu, kun tuloksena oli kirvelevä tappio.

Lee juoni 15 pistettä ja 11 levypalloa 74-65 (29-39)-voitossa. Voitto oli Ashdodille jo viides peräkkäinen ja nosti sen samalla sarjassa viidenneksi saldonaan kahdeksan voittoa ja seitsemän tappiota.
Ottelutilastot

Wilson oli Nanterren ykköstähti, kun ranskalaisjoukkue taipui puolalaisen Zielona Goran vieraana 82-85 (31-43). Wilson tilastoi pisteidensä lisäksi kaksi levypalloa, viisi syöttöä ja kaksi riistoa. Hänen teholukunsa 28 oli selvästi joukkueen paras.

– Tulimme toiselle puoliajalle isolla puolustusintensiteetillä ja pystyimme muuttamaan pelin temmon. Meillä oli mahdollisuus voittaa ottelu toisella puoliajalla ja opimme, että kun tulemme kovaa ja pelaamme hyvää puolustusta, voimme olla hyvä joukkue, Wilson totesi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Nanterre on lohkossaan toisena kahdeksalla voitolla ja viidellä tappiolla. Lohkovaihetta on jäljellä yhden ottelun verran ja Nanterre on jo varmistanut paikkansa jatkossa.

Ranskan liigassa Lassi Tuovin valmentama Gravelines-Dunkerque hävisi vieraskentällä niukasti Bourg-en-Bresselle 75-77 (32-41). Gravelines-Dunkerquen saldo on kahdeksan voittoa ja 10 tappiota.

Ruotsin liigassa Antto Nikkarisen Jämtland palasi voittojen tielle kolmen peräkkäisen tappion jälkeen, kun se kukisti kotonaan Uppsalan 76-71 (41-40). Nikkarinen keräsi kahdessa peliminuutissa yhden levypallon. Jämtland on sarjassa viidentenä kahdeksalla voitolla ja kymmenellä tappiolla.