LeBron James on ensi kesänä jälleen vapaa agentti ja valmis neuvottelemaan uutta sopimusta. Jamesin tulevaisuuden suunnitelmilla on pyöritelty paljon ja uusi lusikka tuli soppaan, kun ESPN:n mukaan James olisi kiinnostunut siirtymään arkkivihollisensa Golden Staten riveihin.

Mikäli Golden State saisi raivattua tarpeeksi tilaa budjetissaan, voisivat he saada Jamesin houkuteltua Oaklandiin. Golden State ei ole kuitenkaan ilmaissut vielä kiinnostusta hankki Jamesia joukkueeseensa.

Jamesilla on ensi kaudesta 35,6 miljoonan dollarin optio, mutta hänen odotetaan jättävän se käyttämättä, joten hän olisi vapaa siirtymään haluamaansa seuraan. Viimeksi ollessaan Clevelandissa vapaana agenttina hän lähti Miami Heatin joukkueeseen ja toisen kerran ollessaan vapailla markkinoilla päätti palata Clevelandiin.

Hän on taas huomion keskipisteenä kesällä, kun hän puntaroi päätöstään. Hänen jatkonsa Clevelandissa ei ole täysin varmaa, sillä seuran organisaatio on viime aikoina ollut pienoisessa myllerryksessä eikä peli ole tällä kaudella kulkenut odotetulla tavalla. Vakaa ja menestyvä Golden State voisikin olla Jamesille houkutteleva vaihtoehto, mikäli seura pystyy maksamaan hänelle maksimisopimuksen. Samalla se tarkoittaisi sitä, että Golden State joutuisi luopumaan useista avainpelaajistaan saadakseen Jamesin riveihinsä.