Chicago Bulls teki odotetun siirron, kun se pisti Nikola Miroticin lihoiksi. Miroticin uusi osoite on New Orleans Pelicans ja vaihtokaupassa Bulls saa kolme pelaajaa sekä ensi kesän ensimmäisen kierroksen varausoikeuden.

Mirotic oli osallisena ennen kauden alkua tappelussa Bobby Portisin kanssa ja sai Portisin iskun seurauksena aivotärähdyksen sekä kasvovamman. Mirotic oli pitkään poissa pelikentiltä eikä tehnyt haluaan siirtyä muualle epäselväksi. Pitkään hierottu kauppa lopulta toteutui, kun Pelicans suostui vakuuttamaan Miroticin ensi kauden 12,5 miljoonan dollarin palkan. Palattuaan loukkaantumisensa jälkeen pelikentille, Mirotic on pelannut uransa parasta peliä pisteiden valossa, sillä hän on tällä kaudella tilastoinut keskimäärin 16,8 pistettä, 6,4 levypalloa ja 1,6 syöttöä ottelua kohden. Miroticin lisäksi New Orleansiin matkasi ensi kesän toisen kierroksen varausoikeus.

Bulls saa vaihtokaupassa New Orleansin ensi kesän ensimmäisen kierroksen varausoikeuden sekä sentteri Ömer Asikin sekä takamiehet Tony Allenin ja Jameer Nelsonin. Näillä näkymin Bulls aikoo pistää Allenin waiver-listalle, mutta pitää Nelson riveissään. Samalla Bulls laittoi jo Quincy Pondexterin waiver-listalle tehdäkseen tilaa kaupalle.