Petteri Koponen ja Sasu Salin joutuivat maistamaan tappion karvasta kalkkia Euroliigassa molempien hyvästä panoksesta huolimatta.

Koponen heitti Barcelonalle 23 minuutissa 11 pistettä, otti kaksi levypalloa ja antoi yhden syötön, kun Barcelona joutui tunnustamaan Milanon paremmakseen 81-83 (48-42)-lukemin. Ottelu ratkesi vasta viime sekunneilla, kun kuutisen sekuntia ennen loppua Milanon Dairis Bertans pisti hyppyheiton sisään. Barcelonalta Pau Ribas, Victor Claver ja Adrien Moerman pääsivät vuorollaan vielä yrittämään tasoitusta, mutta Milano korjasi potin. Barcelonan saldo Euroliigassa on seitsemän voittoa ja 14 tappiota.

Malaga oli pitkään voitossa kiinni Himkin vieraana, mutta Anthony Gillin tippaama hyökkäyslevypallo summerin soidessa nosti Himkin 68-66 (31-39)-voittoon. Salin nakutti taululle yhdeksän pistettä, neljä levypalloa, yhden syötön ja riiston. Malagalla on kahdeksan voittoa ja 13 tappiota.

Ruotsin liigassa Antto Nikkarisen Jämtland otti toisen peräkkäisen voittonsa, kun se voitti vieraskentällä Uumajan 97-83 (49-44). Nikkarinen pelasi 5,5 minuuttia jääden ilman tilastomerkintöjä. Jämtland on viidentenä yhdeksällä voitolla ja 10 tappiolla.