Ruudun TV-ottelussa nähdään mielenkiintoinen Oklahoma City Thunderin ja Los Angeles Lakersin välinen kohtaaminen. Ottelu alkaa kello 21.00.

Russell Westbrookin johdattama Oklahoma City on ajautunut pieneen tappioputkeen, kun se on hävinnyt kolme edellisotteluaan. Joukkue koki kovan kolauksen, kun Andre Roberson loukkaantui viikko sitten ja on loppukauden sivussa. OKC kaipaa erityisesti Robersonin puolustusintensiteettiä ja joukkue hakee vielä hieman itseään avainpelaajan poissa ollessa.

Lakers palasi viime ottelussaan voittojen tielle kaatamalla Brooklyn Netsin vieraissa. Yksi joukkueen kulmakivistä oli 16 pistettä heittänyt ja 10 levypalloa kahminut Brandon Ingram. Hän kuitenkin loukkasi nivusensa ottelussa ja hänen pelaamisensa on epävarmaa. Lisäksi Lakersilta puuttuvat edelleen Lonzo Ball, Luol Deng ja Gary Payton.

OKC:n kausi on ollut hienoinen pettymys, sillä joukkue hankki kesällä All Star -kaliiberin Paul Georgen ja Carmelo Anthonyn riveihinsä ja sen odotettiin taistelevan tosissaan läntisen konferenssin kärkisijoista. Joukkue on tällä hetkellä viidentenä, mutta peräti 11 voittoa perässä kärkijoukkue Golden Statea. OKC on ajoittanut väläytellyt potentiaaliaan, mutta tasaisuus on puuttunut sen otteista. Sen onkin pystyttävä löytämään harmonia dominoivan Westbrookin ja tähtistatuksen omaavien Anthonyn ja Georgen välillä menestyäkseen tällä kaudella.

Tappioputkestaan huolimatta OKC lähtee otteluun hienoisena ennakkosuosikkina. Lakers on kuitenkin osoittanut, että hyvänä päivänä se pystyy kaatamaan minkä joukkueen tahansa.