Miesten Korisliigan alkuvuoden kuumimpiin joukkueisiin kuuluva BC Nokia on voittanut edellisestä kymmenestä ottelustaan seitsemän ja tekee vahvaa nousua sarjataulukossa. Näätäpaitojen nousukiitoon isoin syy on ollut miesten Korisliigan tammikuun kuukauden pelaaja, serbijätti Dragan Labovic.

BC Nokia voitti tammikuun seitsemästä ottelustaan kuusi ja näätäpaidat ovat kamppailemassa jopa runkosarjan kakkospaikasta kalenterin kääntyessä kevättä kohti. Serbisentteri Labovic on ollut nokialaisten pelaamisen kivijalka molemmissa kenttäpäädyissä, miehen urakoitua tammikuun aikana vajaat 27 minuuttia ottelua kohden.

Keskiarvoikseen Labovic operoi tammikuun seitsemässä kamppailussa 17,0 pistettä, 8,9 levypalloa, 2,6 syöttöä ja 1,1 riistoa ottelua kohden. Tammikuun teholukemaksi muovautui lopulta vakuuttava 22,7.

Labovic avasi kuukauden kahdella tupla-tuplalla, voitto-otteluissa Joensuun Katajaa (23/13/2 syöttöä/2 torjuntaa) ja Espoo Unitedia vastaan (14/10/3) ja jatkoi urotekojaan 22 pisteen, 6 levypallon ja 5 syötön suorituksella vierasvoitossa Kauhajoen Karhusta. Ainoa selkeästi miehen asettamien standardien alapuolelle lipsahtanut ottelu oli Pyrintöä vastaan käyty paikalliskamppailu, jossa BC Nokia kärsi kuukauden ainoan tappionsa.

Labovicin heittoprosentit kentältä putosivat pykälän verran tammikuussa (2p 41,7%, 3p 44%), mutta serbisentteri korvasi tämän selvittämällä tiensä vapaaheittoviivalle peräti 6,9 kertaa ottelua kohden ja säkittäen yrityksistään 95,8%.