Philadelphia vahvisti joukkuettaan kokemuksella

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Philadelphia 76ers on hankkinut riveihinsä kokemusta ja heittovoimaa, kun italialaispelaaja Marco Belinelli on tehnyt seuran kanssa sopimuksen.

Belinelli aloitti kauden Atlanta Hawksin joukkueessa tilastoiden keskimäärin 11,4 pistettä ja 2,0 syöttöä. Belinellillä on menossa 11. kausi NBA:ssa ja hän on pelannut yhteensä 696 runkosarjan ottelua Atlantassa, Charlottessa, Sacramentossa, San Antoniossa, Chicagossa, New Orleansissa, Torontossa ja Golden Statessa. Hän voitti San Antonion riveissä mestaruuden vuonna 2014 ja samana vuonna myös NBA:n kolmen pisteen heiton mestaruuden.

Katso kaikki NBA-ottelut suorana Ruudussa.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!