Mestarien liigan pudotuspelien arvonnat suoritettu – Susijengin takamiehen joukkueelle kova vastus

© Kuva: fiba.com

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Koripallon Mestarien liigan neljännesvälierien arvonnat suoritettiin keskiviikkona Sveitsissä. Suomalaispelaajista kilpailussa on mukana ranskalaista Nanterrea edustava Jamar Wilson.

Nanterre saa neljännesvälierissä vastaansa turkkilaisen Banvitin. Neljännesvälierät pelataan kaksiosaisena jossa yhteistulos ratkaisee kahdeksan parhaan joukkoon etenevän joukkueen. Neljännesvälierien pelipäivät ovat 6./7.3. ja 13./14.3.

Samalla arvottiin myös puolivälierien otteluparit. Mikäli Nanterre etenee Banvitia vastaan jatkoon, asettuu vastaan joko puolalainen Zielona Gora tai Monaco. Puolivälieristä otteluparien voittajat etenevät Final Four -turnaukseen. Puolivälierien pelipäivät ovat 27./28.3. ja 3./4..4. Final Four pelataan 4.-6.5.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!