Jamar Wilson ja Nanterre taistelevat Ranskan Leaders Cupin voitosta, kun joukkue eteni turnauksessa välieriin. Espanjan cupissa Petteri Koposen Barcelona selvitti niin ikään tiensä neljän joukkoon, mutta Sasu Salinin ja Malagan tie tyssäsi puolivälieriin.

Ranskan Leaders Cupiin pääsi mukaan runkosarjan ensimmäisen kierroksen kahdeksan parasta joukkuetta. Nanterre kukisti puolivälierissä Limogesin 84-74 (33-38) ja eteni lauantaina pelattavaan välierään. Wilson heitti komeasti 12 pistettä ja antoi kolme syöttöä. Välierässä Nanterre kohtaa Le Mansin.

Barcelona raivasi tieltään Baskonian niukasti 94-90 (52-47). Koponen ei pelannut ottelussa. Barcelona kohtaa välierässä lauantaina Gran Canarian.

Salin ja Malagan tie nousi pystyyn, kun se hävisi Real Madridille 84-89 (45-46). Salin heitti 18,5 minuutissa yhdeksän pistettä, yhden syötön ja yhden riiston.

Saksan Bundesliigassa Shawn Huffin ja Gordon Herbertin Frankfurt Skyliners otti tärkeän voiton kaataessaan vieraskentällä Ulmin 78-77 (41-31). Virhevaikeuksista kärsineen Huffin ainoaksi tilastomerkinnäksi 13 minuutissa tuli yksi syöttö. Voitolla Skyliners nousi kahdeksanneksi 12 voitolla ja yhdeksällä tappiolla.

Tshekin liigassa Alexander Madsenin USK Praha päätti runkosarjan 101-94 (87-87, 53-38)-jatkoaikavoitolla Svitavysta. Madsen tilastoi 25,5 minuutissa yhdeksän pistettä, neljä levypalloa, kolme syöttöä sekä kaksi riistoa. USK Praha sijoittui Tshekin liigan runkosarjassa yhdeksänneksi yhdeksällä voitolla ja 13 tappiolla. USK Prahan kausi jatkuu alemmassa loppusarjassa, josta kaksi parasta etenee pudotuspeleihin.