Nina Augustinin edustama Robert Morrisin yliopistojoukkue kasvatti voittolukemansa Northeast-konferenssissa 11:nteen kolmestatoista ottelusta. Elina Koskimiehen American jatkaa voittojen jylläämistä Patriot League -konferenssissa.

Nina Augustin pelasi pirteillä tehoilla lauantaina Robert Morrisin yliopistojoukkueen ottaessa voiton Fairleigh Dickinsonin yliopistosta. 62–49 (23–22) -lukemiin päättynyt ottelu oli joukkueen 11. voitto Northeast-konferenssissa. 22 minuuttia pelannut Nina Augustin urakoi ottelussa 10 pistettä, keräili 2 levypalloa ja jakoi 2 syöttöä.

Elina Koskimiehen American University jatkaa dominointia Patriot League -konferenssissa. Lauantaina joukkue pysäytti Lafayetten voittolukemilla 74–66 (38–30). Koskimies uurasti 22 minuutissa 4 pistettä, 3 levypalloa ja 4 syöttöä tilastoihinsa. Voitto oli American Universitylle 16. perättäinen, mikä on yliopistojoukkueen uusi seuraennätys.

Sara Rokkasen Toledo päihitti lauantaina Western Michiganin yliopistojoukkueen jatkoajan jälkeen yhden pisteen marginaalilla 69–68 (29–36). Rokkanen osui ottelussa yhden kolmen pisteen heiton. Lisäksi hän keräsi yhden levypallon ja jakoi yhden syötön 14 minuutin peliajalla.

Ninni Salmen San Francisco kaatui lauantaina Loyola Marymountin yliopistojoukkueelle niukasti lukemin 60–65 (40–34). Salmi pussitti ottelussa 3 pistettä, keräsi yhden levypallon ja torjui vastustajan heiton kertaalleen 7 minuutin peliajalla.

Anniina Äijäsen Xavier kaatui perjantaina Creightonin yliopistojoukkueelle lukemin 54–65 (32–30). Äijänen pussitti ottelussa 2 pistettä, haki 2 levypalloa ja jakoi yhden syötön 28 peliminuutissa.

Hofstran yliopiston tappioputki sai jatkoa kun joukkue kaatui perjantaina Elonin yliopistolle kotiparketilla lukemin 65–72 (24–40). Marianne Kalin urakoi Hofstralle 12 pistettä, 4 levypalloa ja 3 riistoa 37 minuutin peliajalla. Sandra Karsten uurasti kentällä 10 minuuttia tehden 2 pistettä, hakien yhden levypallon ja jakaen yhden syötön.

Selina Dockeryn Monmouth kaatui Canisiuksen yliopistojoukkueelle lukemin 50–62 (22–31). Dockery pussitti 2 pistettä ja haki levypallon 4 minuutin peliajalla.

Sini Mäkelän Manhattan kärsi toisen perättäisen tappionsa Sienan yliopistolle niukasti 54–56 (24–26). Mäkelä jäi pisteittä pelaten 27 minuuttia. Hän keräsi kuitenkin 6 levypalloa, jakoi yhden syötön sekä riisti pallon kertaalleen.