Korihailla huolia vahvistusten kanssa – takamies sai lähteä, uusi mies pettymys

Korisliigassa jumbosijalla majailevan Korihaiden ulkomaalaispelaajien tilanne on kimurantti. Joukkue on purkanut takamies Kenney Funerburkin sopimuksen ja hiljattain joukkueen mukaan liittynyt Julius Brooks ei ole vakuuttanut otteillaan.

Korihait puski Funerburkin sopimuksen. Hän tilastoi 13 ottelussa 9,4 pisteen, 3,2 levypallon ja 3,6 syötön keskiarvoilla.

– Hän on hoitanut pari tuurauskeikkaa (kotiottelu vs. KTP, vierasottelu vs. Seagulls) sen jälkeen, kun potkut oli jo annettu, Korihaiden toiminnanjohtaja Kalle Klotz kertoo Korisliigan sivuilla.

Korihaiden tuorein hankinta Julius Brooks on sen sijaan ollut pettymys. Kolmessa ottelussa hän on kirjauttanut noin 20 minuutissa keskimäärin 4,0 pistettä ja 6,7 levypalloa.

Korihaiden päävalmentaja Damion Dantzler ei usko Brooksista olevan paljonkaan riemua kauden aikana.

− Tässä vaiheessa minun on varmaan sanottava rehellinen ollakseni, etten usko siihen. Tiesin, ettei hänellä ollut hyökkäysuhkaa, mutta osoittautui ettei hän ole kunnossa. Meillä ei ole enää aikaa saada häntä pelikuntoon. Hän on paiskinut töitä kovasti ja on hyvä pukukoppipelaaja. Hänellä ei nyt vain ole jalkoja auttaa joukkuetta. Tänä iltana halusin laittaa hänet penkille, koska pienempi kokoonpanomme oli nopeampi. Hän oli lisäksi liian hidas levypalloissa ja puolustuksessa, Dantzler toteaa seuran sivuilla.

Lähteet: Korihaiden kotisivut ja Korisliigan kotisivut


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.