Chicago Bullsin kausi on mennyt hieman yli odotusten, sillä seuran tavoite uudelleenrakennusprojektissa oli sijoittua mahdollisimman huonosti, jotta se saisi paremmat mahdollisuudet napata itselleen korkea varausvuoro. Nyt seurajohto aikoo reagoida tilanteeseen penkittämällä pari avainpelaajaansa.

Chicago Tribunen mukaan joukkueen avainpelaajat Robin Lopez, Justin Holiday ja Jerian Grant katsovat loppukauden pelit pääasiassa penkiltä käsin. Sen sijaan Cristiano Felicio, David Nwaba ja Cameron Payne nousevat isompaan rooliin. Felicio ottaa Lopezin paikan avausviisikosta ja Nwaba korvaa Holidayn. Payne taasen toimii jatkossa Kris Dunnin varamiehenä.

Nwaba on ollut piristysruiske Chicagon pelissä kentälle tullessaan, mutta Felicio on ollut hyvin vaisu. Payne pelaa vasta ensimmäisen ottelunsa tällä kaudella, kun Chicago kohtaa Philadelphian perjantaiyönä. Payne pelasi muutaman kesäliigan ottelun eikä säväyttänyt ja joutui käymään jalkaleikkauksessa ennen kauden alkua.

Chicago on tällä hetkellä itäisessä konferenssissa 12. saldonaan 20 voittoa ja 37 tappiota. Chicagon takana ovat Brooklyn (19/40), Orlando (18/39) ja Atlanta (18/41). Läntisessä konferensissa Chicagon takana ovat Memphis (18/38), Sacramento (18/39), Dallas (18/40) ja Phoenix (18/41).