San Antonion tähdellä lupa palata kentille – valmentaja ei usko pelaavan tällä kaudella

© Kuva: Getty Images

San Antonio Spurs on joutunut tulemaan suurimman osan kaudesta toimeen ilman ykköstähteään Kawhi Leonardia. Etureisivammasta kärsinyt Leonard on saanut kuitenkin virheän valon paluulle pelikentille, mutta päävalmentaja Gregg Popovich ei usko, että häntä nähtäisiin tällä kaudella enää tositoimissa.

Lääkärit ovat antaneet Leonardille luvan palata kentille, mutta hän hakee vielä varmistusta ja toista mielipidettä erikoislääkäreiltä. Popovich ei usko, että Leonardia nähtäisiin enää tällä kaudella tositoimissa.

– Hän ei ole vielä valmis pelaamaan ja sitten, kun hän olisi, niin kausi on jo aika pitkällä. On vaikea päätös kuinka myöhään tuoda joku takaisin mukaan. Yritän vain olla rehellinen ja looginen ja olisin yllättynyt, jos hän tulisi takaisin tällä kaudella, Popovich totesi San Antonion harjoitusten jälkeen.

Leonard on pelannut tällä kaudella ainoastaan yhdeksässä ottelussa. Viimeksi hänet nähtiin pelissä tammikuun 13. päivä.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.