Läntisen konferenssin kärkiottelu Ruudun TV-otteluna

© Kuva: Getty Images

Ruudun ensi yön TV-otteluna nähdään läntisen konferenssin huippuottelu, kun kärkijoukkue Houston Rockets saa vieraakseen neljäntenä olevan Minnesota Timberwolvesin.

Houston on ollut häikäisevässä vireessä tällä kaudella pelaten samalla vauhdikasta ja viihdyttävää korista. James Harden (31,3/5,1/9,0) on johdattanut joukkueen tykitystä adjutanttinaan Chris Paul (19,2/5,7/8,3). Houston on tällä hetkellä koko NBA:n ykkösjoukkue ja joukkue seilaa parhaillaan 10 ottelun voittoputkessa. Houston on samalla noussut samalla koko NBA:n yhdeksi suurimmaksi mestarisuosikiksi. Joukkue vahvistui vielä tauon alla hankkimalla Joe Johnsonin, joka debytoi edellisottelussa Sacramentoa vastaan. Hänellä on ollut nyt hieman enemmän aikaa istua joukkueeseen mukaan ja häneltä voidaan odottaa vahvaa panosta loppukauden aikana. Paluun kokoonpanoon tekevät myös tärkeät roolipelaajat Trevor Ariza ja Eric Gordon.

Minnesota on ollut yksi tämän kauden valopilkuista. Kesällä hankittu Jimmy Butler (22,4/5,5/5) on vastannut koviin odotuksiin ja nuoret Karl-Anthony Towns (20,2/12,1) ja Andrew Wiggins (17,5/4,2) lukeutuvat sarjan tulevaisuuden supertähtiin. Towns on jo nyt yksi sarjan parhaista senttereistä.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo kahdesti ja molemmilla kerroilla Houston on vetänyt pidemmän korren. Houston on itse asiassa voittanut neljä joukkueiden edelliskohtaamista.

Ottelussa on luonnollisesti panokset huipussaan. Houston taistelee konferenssin voitosta ja koko liigan ykkössijasta, joka turvaisi kotiedun aina finaaleihin saakka. Minnesota pyrkii taas varmistamaan vähintään neljännen paikan, mutta kiikarissa on myös San Antonio, joka on vain yhden voiton päässä kolmantena. Lipsahduksiin ei ole kuitenkaan varaa, sillä takana hengitetään tiukasti niskaan. Minnesota on pelannut eniten pelejä NBA:ssa tällä kaudella ja sen saldona on 36 voittoa ja 25 tappiota. Tiukasti niskaan hengittävät kuitenkin Oklahoma City (33/26), Denver (32/26), Portland (32/26), New Orleans (31/26) sekä pudotuspelipaikoista taistelevat Clippers (30/27) ja 11 ottelun voittoputkessa liihottava Utah (30/28).

Ottelu alkaa kello 3.00 Suomen aikaa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.