Syksyllä Seagullsin riveihin liittynyt Kayel Locke siirtyy loppukaudeksi Viron pääsarjassa pelaavan Tallinna Kalevin riveihin. 23-vuotias laituri edusti Seagullsia 27 ottelussa 10,4 pisteen ja 4,7 levypallon keskiarvolla.

Helsinki Seagulls ja Locke purkivat sopimuksensa hyvässä yhteisymmärryksessä ja voimakasrakenteinen laituri liittyy Kalevin vahvuuteen jo tämän viikon aikana.

Ennen siirtymistään Gulls-paitaan Locke edusti tulokasvuotenaan Euroopan kentillä Kosovon pääsarjassa pelaavaa KB Bashkimi Prizren joukkuetta.

– Basaben mukaantulon myötä Kayelin rooli pelaavassa kokoonpanossa muuttui merkittävästi. Annoimme Kayelille luvan etsiä uutta työnantajaa ja onneksi sellainen löytyi nopeasti ja vielä suhteellisen läheltä. Haluamme kiittää Kayelia hänen panoksestaan meille niin kentällä, kuin kentän ulkopuolella ja toivotamme menestyksekästä loppukautta hänelle, kommentoi joukkueen apuvalmentaja Petri Velling seuran sivuilla.

Seagulls palaa maaottelutauon jälkeen kotiparketilleen 3.3. klo 17:00, kun vastaan asettuu Karhubasket. Joukkueet ovat runkosarjassa tasapisteissä ja ottelun panoksena on sarjataulukon kakkossija.