Karhubasket ja valmentaja Jussi Laakso ovat solmineet kahden vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Uusi sopimus pitää Laakson oranssipaitojen valmentajana kaudet 2018 – 2019 ja 2019 – 2020.

Kuluva kausi on ollut Laakson ensimmäinen päävalmentajana miesten Korisliigassa. Karhubasket on sarjataulukossa kolmantena, tasapisteissä Seagullsien kanssa. Karhubasket on voittanut 19 ottelua pelaamistaan 31 kamppailuista. Karhubasket taistelee tiukasti pudotuspelien ensimmäisen kierroksen kotiedusta, kun joukkueella on pelaamatta yhdeksän ottelua runkosarjaa.

Ennen tämän kauden päävalmentajapestiä Laakso toimi kauden ajan Karhubasketissa Sami Toiviaisen apuvalmentajana. Ennen tuloa Kauhajoelle Laakso on valmentanut naisten Korisliigassa, johdattaen sekä Helsingin NMKY:n että Tapiolan Hongan pronssille.

Karhubasketin taustajoukkoihin kuuluva Mika Perälä oli tyytyväinen, kun jatkosopimus allekirjoitettiin.

– Mietimme muitakin vaihtoehtoja valmentajan paikalle, mutta Jussi oli meidän pääehdokas paikalle. Valmennus on hoitanut tehtävänsä hyvin, mistä kertoo myös se, että olemme Korisliigassa jaetulla toisella sijalla, kun runkosarjaa pelaamatta on yhdeksän peliä.

– Olen tyytyväinen, että saan jatkaa Kauhajoella, Laakso kertoo Karhun sivuilla.

– Täällä asiat hoidetaan hyvin ja olosuhteet ovat kunnossa. Olemme pysyneet niissä suunnitelmissa, mitä loimme ennen kautta. Loukkaantumiset ja sitä kautta tulleet pelaajavaihdokset ovat tietysti hieman sotkeneet suunnitelmia, mutta niitä tulee lähes kaikille joukkueille, Laakso kertoo.