Jatkuuko Houstonin voittoputki Ruudun TV-ottelussa?

© Kuva: Getty Images

Houston Rocketsin voittoputki on venynyt jo 13 ottelun mittaiseksi ja seuraavaksi sitä yrittää katkaista Los Angeles Clippers, kun joukkueet kohtaavat Ruudun TV-ottelussa. Ottelu alkaa Suomen aikaa kello 5.30.

Ottelussa riittää panoksia, sillä Houston taistelee koko runkosarjan voitosta, kun taas Clippers yrittää nostaa itsensä pudotuspeliviivan yläpuolelle. Oman mielenkiintonsa otteluun tuo joukkueiden kesän vaihtokauppa, jossa Chris Paul siirtyi Houstoniin ja vaihtokaupassa toiseen suuntaan siirtyivät Lou Williams, Patrick Beverley, Sam Dekker, Montrezl Harrell, Darrun Hilliard, DeAndre Liggins sekä Kyle Wiltjer. Williams (23,4/2,6/5,4) on noussut joukkueen johtohahmoksi erityisesti sen jälkeen, kun Blake Griffin siirtyi Detroitiin. Myös Beverley (12,2/4,1/2,9) ja Harrell (9,4/3,9) ovat kuuluneet joukkueen tärkeisiin palasiin. Dekker on edelleen joukkueen mukana, mutta Hilliard, Liggins ja Wiltjer ovat jo karistaneet Houstonin pölyt jaloistaan. Vaihtokauppa oli onnistunut myös Houstonille, sillä Paul (19,1/5,8/8,2) on ollut Houstonissa erinomainen ja saattaa olla se palanen, jonka avulla Rockets sinkoutuu jopa mestariksi. Oman vivahteensa otteluun tuo myös joukkueiden edelliskohtaamisen kuumat lopputunnelmat, jolloin sanaharkkaa käytiin puolin ja toisin. Griffin oli tuolloin tilanteen pääosassa eikä häntä nähdä tällä kertaa kentällä, mutta pieniä jännitteitä joukkueiden välillä kuitenkin varmasti on.

Houstonin peli kulkee tällä hetkellä kuin unelma ja MVP-kandidaatti James Hardenin (31,4/5,2/8,9) johdolla Houston on nostanut itsensä mestarisuosikkien joukkoon. Joukkueen pelityyli on yksi NBA:n viihdyttävimmistä ja se on rangaissut vastustajaa keskimäärin 115,5 pisteen edestä, joka on NBA:n toiseksi kovin lukema heti Golden Staten jälkeen.  Clippers sen sijaan taistelee tiukasti paikasta pudotuspeleihin ja otti tärkeän voiton viime yönä Denverin vieraana.

Houston lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mutta Clippers on voittanut joukkueiden kaksi edelliskohtaamista tällä kaudella.

Suora lähetys ottelusta alkaa kello 5.30.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.