Susijengin pelaajille tärkeitä voittoja

© Kuva: fiba.com

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Gerald Lee Juniorin Maccabi Ashdod tarrasi tiukasti kiinni ylemmän jatkosarjan paikkaan, kun se otti tärkeän voiton Nahariyasta. Alexander Madsenin USK Praha sen sijaan otti kiinnityksen Adria Cupin finaalipaikkaan voittamalla ensimmäisen välieräottelun.

Ashdod otti kotonaan selvän 83-62 (40-38)-voiton. Lee punnersi 19 minuutissa 13 pistettä, viisi levypalloa ja yhden syötön. Ashdod on sarjassa neljäntenä kymmenellä voitolla ja yhdeksällä tappiolla. Israelin liigan runkosarjaa on jäljellä kolme kierrosta, jonka jälkeen sarja jakautuu kahtia kahteen kuuden joukkueen lohkoon. Ylemmässä lohkossa olevat joukkueet ovat varmoja pudotuspelijoukkueita, kun taas alemmasta kaksi parasta pääsee mukaan puolivälieriin. Tällä hetkellä seitsemäntenä oleva Gilboa Galil on ainoastaan voiton päässä Ashdodista.

Adria Cupissa Madsenin USK Praha aloitti kaksiosaiset välierät slovakialaista Leviceä vastaan 76-73 (37-43). Tappio oli samalla Levicen ensimmäinen koko kilpailussa. Madsen tilastoi 11 pistettä, yhden levypallon, yhden syötön sekä kaksi torjuntaa. Toinen osaottelu pelataan ensi viikon maanantaina. Finaaliin selviää kahden ottelun yhteistuloksen perusteella.

Romanian liigassa Matti Nuutisen Pitesti joutui tunnustamaan Oradean paremmakseen 81-85 (37-52)-numeroin. Pitesti on kuudentena tilillään 12 voittoa ja kahdeksan tappiota. Nuutinen parantelee edelleen vammaansa eikä ollut kokoonpanossa.

Lassi Tuovin valmentama Gravelines-Dunkerque kärsi kotonaan kirvelevän 81-86 (39-46)-tappion Ranskan liigan ottelussa. Gravelines-Dunkerque on sarjassa 13. saldonaan kymmenen voittoa ja 12 tappiota, mutta pudotuspelipaikka on tasaisessa sarjassa ainoastaan voiton päässä.

Lähde: Koripalloliiton tiedote

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!