Tampereen Pyrinnön takamies Antero Lehto nousi keskiviikkona Korisliigan runkosarjaotteluiden peliminuuttien ykköstilalle ohi tilastokategoriaa hallinneen Damon Williamsin.

Lehto, 33, pelasi keskiviikon ottelussa KTP-Basketia vastaan runsaat 25 minuuttia ja kiilasi kaikkien aikojen ykköseksi Korisliigan runkosarjan peliajassa. 18. kauttaan Korisliigassa pelaava Lehto on pelannut yhteensä 622 runkosarjan ottelua ja ollut niissä kentällä 16,281 minuuttia, siis runsaat 271 tuntia. Johtopaikka on niukin mahdollinen, sillä toisena olevan, niin ikään Pyrintöä urallaan pitkään edustaneen, Damon Williamsin minuuttimäärä runkosarjaotteluista on 16,280.

Lehto on pelannut yhtä Korihaissa vietettyä kautta lukuun ottamatta koko uransa Tampereella. Kuluvalla kaudella hän on johtanut runkosarjassa kolmantena olevan Pyrinnön peliä 12,2 pisteen, 2,0 levypallon ja 3,8 syötön keskiarvoilla. Palkintokaapista Lehdolta löytyy kolme Korisliigan mestaruutta, yksi SM-hopea sekä yksi SM-pronssi.