Jatkaako Chicago Memphisin syöksykierrettä Ruudun TV-ottelussa?

© Kuva: Getty Images

Ruudun TV-ottelussa nähdään pahassa tappioputkessa rypevän Memphis Grizzliesin ja Lauri Markkasen Chicago Bullsin kohtaaminen.

Memphisin kausi on mennyt pahasti alakanttiin ja joukkue on tällä hetkellä peräti 18 ottelun tappioputkessa. Se on NBA:n huonoin joukkue ja samalla kiinni suurimmissa prosenteissa ensi kesän varaustilaisuutta ajatellen. Memphis on voittanut edellisen pelinsä tammikuun 29. päivä, joten edellisvoitosta on kulunut jo pitkä tovi.

Chicago on voittanut 11 edellisottelustaan kolme. Yksi niistä voitoista tuli viime viikolla nimenomaan Memphisiä vastaan, kun joukkueet kohtasivat Chicagossa. Tuossa ottelussa Markkanen upotti komeasti 22 pistettä, mutta Markkasta ei tällä kertaa nähdä tositoimissa, sillä hän parantelee selkäänsä. Hän joutui jättämään myös edellispelin Clippersiä vastaan väliin.

Memphisin surkean kauden osasyynä ovat olleet loukkaantumiset. Joukkueen tähtitakamies Mike Conley on ollut suurimman osan kaudesta sivussa eikä häntä nähdä enää tämän kauden aikana kentällä. Lumipalloefekti on pyörinyt tehokkaasti sen jälkeen, kun voittoja ei ole tullut. Seurajohdon intresseissä ei ole kurssin muuttaminen, mutta pelaajille voitto varmasti pitkästä aikaa maistuisi. Chicago on siirtänyt jo katseensa ensi kauteen ja joukkue katsastaa pelaajia jo tulevaa silmällä pitäen. Se on tarkoittanut sitä, että muun muassa vähälle vastuulle alkukaudesta jääneet David Nwaba, Cameron Payne, Antonio Blakeney, Cristiano Felicio ja kesken kauden joukkueeseen liittynyt Noah Vonleh ovat saaneet näyttöpaikkansa. Memphis on tietyllä tavalla samoilla linjoilla, kun aiemmin hieman vähemmän pelanneiden vastuu on lisääntynyt. Kentällä tullaankin näkemään nälkäisiä pelaajia, joilla näyttöhalut ovat korkealla.

Suora lähetys ottelusta alkaa kello 2.00.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.