Torpan Pojat hankki perjantaina paikan miesten I divisioona A:n välieristä. Helsinkiläisjoukkue kaatoi Tampereen Pyrinnön neljännessä puolivälieräottelussa numeroin 87–63.

Torpan Pojat marssi perjantaina miesten Divari-A:n välieriin kaatamalla Tampereen Pyrinnön Pyynikin palloiluhallissa numeroin 87–63 (45–27). ToPo vei puolivälieräsarjan otteluvoitoin 3–1. Sarjan ratkeamisen myötä I divisioona A:ssa on kesken enää HBA-Märskyn ja Korikouvojen välinen puolivälieräsarja.

Perjantain ottelun avausneljännes sujui tasaisesti. Toisella jaksolla Pyrintö pysähtyi täysin heittäen neljänneksellä ainoastaan viisi pistettä. Tauon jälkeen isännät piristivät suoritustasoaan, mutta päätösjakso oli tamperelaisille jälleen hankala. Milton Jennings oli vieraiden tehokkain 31 pisteellään ja 8 levypallolla. Myös reilut 35 minuuttia puurtanut LD Williams (25/6/5) otti vastuuta hyökkäyspelistä. Isäntien riveistä Juho Hietasen (18) pistelukema ja Damon Williamsin (8/12/1/3 riistoa) vahva puolustuspelaaminen erottuivat joukkueen suorittamisessa.

Divari-A:n pudotuspelit jatkuvat lauantaina Korikouvojen isännöidessä HBA-Märskyä 17.00 alkavassa ottelussa.