Siipirikkoinen Boston pelikaanien kimppuun

© Kuva: Getty Images

Boston Celtics matkustaa New Orleans Pelicansin vieraaksi ensi yön Ruudun TV-ottelussa.

New Orleansilla on ottelussa kovat panokset, sillä se taistelee tiukasti pudotuspelipaikasta. Tällä hetkellä se on juuri pudotuspeliviivan yläpuolella. Sen kausi koki ikävän takaiskun, kun DeMarcus Cousins loukkaantui ja on loppukauden sivussa. Cousins muodosti Anthony Davisin kanssa pelätyn tornikaksikon New Orleansin korin alla. Cousinsin ollessa loukkaantuneena Davis on ottanut entistä isompaa roolia joukkueessa ja kannattelee tällä hetkellä miehistöä. Jrue Holiday (19,3/4,5/5,9) johdattaa joukkueen takakenttää.

Boston on jo pudotuspelipaikkansa varmistanut ja on tukevasti itäisen konferenssin kakkospaikalla. Toronto on karkaamassa konferenssin voittoon ja eikä Bostonille ole takaa tulossa uhkaajia. Bostonilla on kuitenkin tällä hetkellä omat ongelmansa loukkaantumisten kanssa. Gordon Hayward on sivussa loppukauden ja sivussa ovat myös Daniel Theis, Marcus Smart ja Jaylen Brown eikä tähtipelaaja Kyrie Irvingin pelaaminen ole varmaa. Varmaa on, ettei joukkue halua ottaa yhtään ylimääräisiä riskejä ennen pudotuspelejä. Loukkaantumisten takia sen esitykset ovat myös heilahdelleet.

Heittoa on ollut myös Pelicansin esityksissä, sillä helmi-maaliskuussa joukkue voitti kymmenen peliä peräkkäin, mutta viidestä edellispelistä se on voittanut vain yhden. New Orleansilla ei ole enää varaa lipsahduksiin, sillä niskaan hengittävät Clippers ja Denver. Ennakkoasetelmat otteluun ovat siis kutkuttavat.

Suora lähetys ottelusta alkaa kello 2.00.