Elina Koskimiehen Americanin hurja kausi päättyi NCAA:n valtakunnallisen lopputurnauksen avauskierroksella paremmin rankatun UCLA:n jatkaen seuraavalle kierrokselle matkalla kohti Final Fouria.

Elina Koskimiehen tehokas kolmas kausi rapakon takaisilla yliopistoparketeilla sai päätöksensä lauantaina kun UCLA oli 11 pistettä parempi NCAA:n lopputurnauksen avauskierroksen ottelussa. UCLA vei voiton lukemin 71–60 (38–25). Koskimies pussitti kauden päätöksessä 13 pistettä, keräili 7 levypalloa, jakoi 2 syöttöä ja riisti pallon vastustajan näpeistä kertaalleen. Koskimiehen pisteistä yhdeksän syntyi kolmen pisteen kaaren takaa. Hän pelasi 32 minuuttia.

Päättynyt kausi oli American Universitylle historiallinen joukkue punnersi kauden 26 voiton ja 7 tappion tahdilla. Koskimies pelasi kauden aikana 32 ottelussa, joissa hän tehoili 7.7 pisteen, 3.9 levypallon ja 1.1 syötön keskiarvoilla.

Olivia Moskarin Marquette voitti NCAA:n valtakunnallisen lopputurnauksen avauskierroksen ottelun Daytonia vastaan 84–65 (45–31). Moskari ei pelannut ottelussa. Marquette jatkaa NCAA:n lopputurnauksen toiselle kierrokselle Louisvillen yliopistoa vastaan.

Mid-American -konferenssin pudotuspeleissä kaatunut Toledon yliopistojoukkue sai kutsun WNIT-turnaukseen. Joukkue voitti turnauksen avauskierroksella Wright Staten numeroin 64–50 (34–22). Sara Rokkanen urakoi 13 minuutissa 6 pistettä, 4 levypalloa ja yhden syötön. Toledo kohtaa turnauksen seuraavalla kierroksella Michigan Staten maanantaina 19. maaliskuuta.

Myös Marika Korpisen Atlantic 10 -konferenssin puolivälierissä kaatuneen George Masonin kausi jatkui kutsulla WNIT-turnaukseen. George Mason voitti avauskierroksella Stephen F. Austinin yliopistojoukkueen 82–75 (43–36) ja eteni jatkoon. Korpinen urakoi ottelussa 6 pistettä, 5 levypalloa, syötön ja pallonriiston 33 minuutin peliajalla. George Mason kohtaat turnauksen toisella kierroksella tänään Gorgia Techin yliopiston.

Robert Morrisin yliopistojoukkueen kausi päättyi perjantaina WNIT-turnauksen avauskierroksella tappioon Drexelin yliopistolle numeroin 44–57 (17–33). Nina Augustin puursi ottelussa 33 minuuttia säkittäen 6 pistettä. Hän keräsi myös yhden levypallon ja jakoi yhden syötön. Päättynyt kausi oli Augustinin ensimmäinen. Hän pelasi tulokaskaudellaan 33 ottelussa tehoillen 5.2 pisteen, 1.7 levypallon ja 2 syötön keskiarvot.