Suomalaisvalmentajille voittoja eurokentillä

© Kuva: Salttu Forsström

Suomalaisvalmentajat saivat joukkueensa hyvään iskuun, kun Lassi Tuovi, Jukka Toijala ja Tuomas Iisalo pääsivät maistamaan voittoa. Israelin liigassa Gerald Lee Junior ja Tshekin liigassa Alexander Madsen pääsivät niin ikään juhlimaan tärkeitä voittoja.

Tuovin valmentama Gravelines-Dunkerque otti tärkeän voiton Ranskan liigan ottelussa kaadettuaan Levalloisin 88-76 (36-39). Voitolla Gravelines-Dunkerque nousi sarjassa kahdeksanneksi.
Ottelutilastot

Romanian liigassa Toijalan Steaua Bukarest haki 80-77 (34-33)-vierasvoiton Matti Nuutisen Pitestistä. Nuutinen ei ollut Pitestin kokoonpanossa. Steaua on sarjassa viidentenä ja Pitesti heti perässä kuudentena.
Ottelutilastot

Saksan ProA-sarjassa Iisalon ja Vesa Vertion käskyttämä Crailsheim nousi sarjan jaetulle kärkipaikalla voitettuaan Nürnbergin 84-64 (41-34).
Ottelutilastot

Anton Mirolybovin luotsaama Kirchheim sen sijaan joutui taipumaan Hagenin vieraana 71-96 (36-48). Kirchheim on sarjassa kymmenentenä voiton päässä pudotuspelirajasta.
Ottelutilastot

Leen Maccabi Ashdod käytännössä varmisti paikkansa kuuden joukkueen ylemmässä jatkosarjassa voitettuaan vieraskentällä Hapoel Tel Avivin 76-69 (58-52). Lee ehti tilastoida kahdeksan pistettä, kahdeksan levypalloa ja riiston ennen virhetilinsä täyttymistä. Ashdod on sarjassa kolmantena, kun runkosarjaa on pelaamatta kaksi kierrosta.
Ottelutilastot

Madsen osoitti jälleen monipuolisuutensa kahdeksalla pisteellä, neljällä levypallolla, kahdella syötöllä ja kolmella torjunnalla, kun USK Praha voitti kotonaan Ostravan 87-75 (49-28). USK Praha on alemmassa jatkosarjassa kolmantena, kun kaksi parasta selviää pudotuspeleihin.
Ottelutilastot

Turkin liigassa Anton Odabasi ei ollut Trabzonsporin kokoonpanossa, kun joukkue voitti Gaziantepin 91-86 (44-45). Voitto oli Trabzonsporin neljäs viidessä edellisottelussa ja samalla joukkue on kivunnut pudotuspelipaikan tuntumaan yhdeksänneksi.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote