HBA-Märsky taisteli voittoon lauantaina Kouvolan Korikouvojen kotihallissa. 86–82-voitolla helsinkiläisryhmä etenee I divisioona A:n välierävaiheeseen.

Kouvolan Korikouvojen kausi miesten Divari-A:ssa päättyi lauantaina kun HBA-Märsky kairasi niukan 86–82 (40–38) -voiton Kouvolassa. Ottelusarja merkittiin HBA-Märskylle kokonaislukemin 3–1.

Ottelu alkoi kaksijakoisesti. HBA-Märsky tehoili avausneljänneksellä pienen johtoaseman, Korikouvojen kohentaessa heittovirettään toisella jaksolla. Tauon jälkeinen neljännes väännettiin tasan 26–26. Helsinkiläiset saivat päätösjakson käyntiin vireällä 8–0-pistejuoksulla, eikä kouvolalaiset saaneet enää johtoasemaa näppeihinsä. Elias Valtosen (15/6/2) ja Andre Gustavsonin (23/3/4) yksilösuoritukset pitivät HBA-Märskyn voitossa viimeisillä minuuteilla Korikouvojen onnistumisista vapaaheittoviivalla huolimatta.

Gustavson, Valtonen ja Ville Tahvanainen (17/2/2) olivat helsinkiläisten linkkejä hyökkäyspäässä. Korikouvojen Teemu Knihtinen (29/4/1) tarjoili ärhäkkää hyökkäystekemistä yhdessä Kenneth Hallin (20/8/3) ja Arttu Saarijärven (14/3) kanssa.