Petteri Koposen Barcelona esitti huiman loppukirin Espanjan liigassa San Pablo Burgosia vastaan ja Shawn Huffin Frankfurt tarrasi kiinni pudotuspelipaikkaan Saksan Bundesliigassa.

Barcelona oli selkä seinää vasten San Pablo Burgosin vieraana ja päätösneljänneksellä kotijoukkue piti jo yli kymmenen pisteen johtoasemaa, mutta Barcelona nousi loppukirillään tasoihin pakottaen ottelun jatkoajalle. Barcelona kuittasi lopulta tärkeän voiton jatkoajan jälkeen numeroin 103-101 (83-83, 39-50). Koponen pussitti 10 pistettä, otti viisi levypalloa ja antoi kolme syöttöä ennen virhetilinsä täyttymistä. Barcan ykkösnimi oli 26 pistettä ja peräti 13 syöttöä jakanut ranskalaistakamies Thomas Heurtel. Barcelona on sarjassa toisena 16 voitolla ja seitsemällä tappiolla.
Ottelutilastot

Sasu Salin joutui Malagan kanssa pettymään, kun Fuenlabrada haki pisteet 86-82 (46-42)-voitolla. Salin maalasi tilastokankaaseen 10 pistettä, kolme levypalloa, kolme syöttöä ja kaksi riistoa. Malagan sijoitus on tällä hetkellä kuudes.
Ottelutilastot

Saksassa Huff auttoi joukkuettaan kuudella pisteellä, kolmella levypallolla ja kahdella syötöllä, kun Gordon Herbertin valmentama Frankfurt voitti Rocketsin 90-82 (52-42). Voitolla Frankfurt nousi sarjassa kahdeksanneksi tilillään 14 voittoa ja kymmenen tappiota.
Ottelutilastot

Saksan ProA:ssa Daniel Janssonin OrangeAcademy Ulm koki kirvelevän 90-92 (82-82, 44-38)-jatkoaikatappion Baunachille. Ulm on ProA:ssa tällä hetkellä viimeisenä.
Ottelutilastot

Ranskan liigassa Jamar Wilson ja Nanterre joutuivat pettymään Strasbourgin vieraana 78-93 (47-50)-tappion myötä. Wilsonin keräsi tilastoihinsa 13 minuutissa kolme syöttöä ja yhden levypallon. Nanterre on sarjassa viidentenä.
Ottelutilastot