Russell Westbrookin johdattama Oklahoma City Thunder yrittää jatkaa voittoputkeaan, kun se kohtaa loukkaantumisista kärsivän Boston Celticsin.

Boston on tukevasti itäisen konferenssin kakkosena, mutta vihreäpaitojen taivaalla on ollut synkkiä pilviä viime aikoina useiden loukkaantumisten myötä. Joukkue onkin voittanut neljästä edellispelistään ainoastaan yhden. Sekin oli sarjan huonoimpiin joukkueisiin lukeutuva Orlando ja peliesitys jätti tuossa ottelussa paljon toivomisen varaa. Ensi yön ottelusta Bostonilta puuttuvat ainakin Kyrie Irving, Jaylen Brown, Marcus Smart sekä Daniel Thies.

Ailahtelevan kauden pelannut OKC on löytänyt vireensä ja etenkin Westbrook on ollut pitelemätön viime aikoina. Tulitukea viime kauden MVP:lle tarjoavat Paul George, Carmelo Anthony sekä Steven Adams. OKC onkin voittanut kuusi edellispeliään. Joukkue taistelee tiukasti pudotuspelien ensimmäisen kierroksen kotiedusta ja taistelu läntisessä konferenssissa on sen suhteen äärimmäisen tiukka. Kolmantena oleva Portland on kahden voiton päässä ja toisaalta kahdeksantena oleva Minnesota on 2,5 voittoa perässä. OCK:lla riittää siis pelattavaa molempiin suuntiin.

Boston onkin kovan haasteen edessä kotikentällään. Toisaalta poissaolot antavat päävalmentaja Brad Stevensille mahdollisuuden kokeilla ajaa pelaajia sisään pudotuspelejä ajatellen. Sen tilanne on sen verran vakaa konferenssin kakkosena, ettei se tule todennäköisesti muuttumaan enää runkosarjan aikana.

Suora lähetys ottelusta alkaa kello 2.00.