Video: Cleveland näytti kyntensä tulikuuman LeBron Jamesin johdolla – Chicagolle tappio ilman Markkasta

© Kuva: Getty Images

LeBron James johdatti historiallisella pelillään Clevelandin kovaan voittoon Torontosta. Ilman Lauri Markkasta ja useita avainpelaajia pelannut Chicago sen sijaan hävisi Denverille.

Markkasen lisäksi Chicagolta puuttuivat riveistä Zach LaVine, Kris Dunn sekä Robin Lopez ja jäi aseettomaksi Denveriä vastaan. Cleveland kaatoi itäisen konferenssin kärkijoukkue Toronton noustessa 15 pisteen takamatkalta voittoon. James tilastoi historiallisen tilastorivin 35 pistettä, 7 levypalloa ja 17 syöttöä sekä nolla menetystä. Hänestä tuli ensimmäinen pelaaja, joka on tilastoinut vähintään 35 pistettä ja 15 syöttöä ilman menetystä.

Jamesin lisäksi hurjassa vireessä oli myös Charlotten Dwight Howard, joka nosteli 32 pistettä ja tilastoi käsittämättömät 30 levypalloa. Philadelphia otti neljännen peräkkäisen voittonsa kaadettuaan Memphisin. Miami kaatoi New Yorkin ja New Orleans piti Indianan kurissa. Clippersin DeAndre Jordan (25/22) oli korin alla vahva Milwaukeeta vastaan ja San Antonio otti viidennen peräkkäisen voittonsa kaadettuaan Washingtonin.

NBA:n viime yön tulokset:
Cleveland-Toronto 132-129
Philadelphia-Memphis 119-105
Brooklyn-Charlotte 105-111
Miami-New York 119-98
New Orleans-Indiana 96-92
Chicago-Denver 102-135
Milwaukee-Clippers 120-127
San Antonio-Washington 98-90


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.