HBA-Märsky otti avausvoiton Kristika Turusta miesten I divisioona A:n välierissä. Ottelu päättyi tiukkojen vaiheiden jälkeen tulokseen 91–84.

HBA-Märsky taisteli avausvoiton Divari-A:n välieräavauksessaan Kristika Turkua vastaan. Joukkue kaivoi voiton päätösneljänneksen loppuminuuteilla lukemin 91–84 (46–44). Vahvasti ottelun avannut helsinkiläisryhmitys piti johtoaseman vain niukasti tauolle mentäessä.

Kolmannella jaksolla Kristika Turku kairasi ohitse ja onnistui pitämään johtoasemaa hetkellisesti kunnes Mikael Jantusen lay-upista alkanut pisterynnistys vei HBA:n ohitse. Päätösjaksolla vierasjoukkue onnistui pääsemään parhaimmillaan kahden pisteen päähän, mutta HBA-Märskyn tehokas toteutus piti voittolukemat isännillä.

HBA-Märskyn riveistä suurimmat pistenumerot pussitti Ville Tahvanainen (21/3/2). Myös Mikael Jantunen (19/12/4) ja Elias Valtonen (18/5/3) pelasivat isolla liekillä. Kristika Turun avausviisikko vastasi tupla-tuplan viimeistelleen Mikael Sandbergin (19/13/6) johdolla haasteeseen.

Ottelusarja jatkuu lauantaina 24.3. Turussa Kupittaan Palloiluhallissa kello 17.00.