Korisliigan viikonloppu pistettiin nippusiteillä pakettiin Nokialla, jossa kotijoukkue BC Nokia isännöi sarjataulukon kahdeksikkoa, KTP-Basketia. Voittajaksi nousi jo viidennen perättäisen voiton tililleen korjannut BC Nokia, takamies Vincent Councilin riuhdottua näätäpaidat lopulta 92-83 (57-42) -kotivoittoon.

BC Nokia otti kotiottelussaan hallinnan tapahtumien kulusta jo avauskympin aikana, näätäpaitojen riuhdottua tiensä telineistä 23-9 -johtoon noin viidessä ja puolessa minuutissa. KTP-Basket käväisi toisella jaksolla parhaimmillaan seitsemän pisteen päässä ja oli päästä isäntien kyytiin, mutta serbisentteri Dragan Labovicin johdolla kotijoukkue nykäisi 11-2 -pistejuoksun ja karkasi puoliajan isolle tauolle lopulta 15 pisteen johtoasemassa.

Ottelun toisella puoliajalla KTP-Basket viritteli kiriä pariin otteeseen, käyden kahdesti vielä yhdeksän pisteen näköetäisyydellä näätäpaitojen voittoa kohti kulkevista vankkureista. Vincent Council naulasi kuitenkin omakätisesti operoidulla 7-0 -pisteputkella ottelun voittotaistelun jäihin päätösminuutin alkupuoliskolla.

– Meillä oli rankka viikko, mutta olen ylpeä siitä, miten joukkue jaksoi raataa yliaggressiivista KTP:ta vastaan. Väsymys alkoi kyllä näkyä toisella puoliskolla, mutta jaksoimme puristaa loppuun asti, iloitsi BC Nokian päävalmentaja Ville Tuominen Korisliigan sivuilla.

Vahvaa kevättä pelaava Council oli isäntien ykköstykki myös sunnuntaina, maalaten tilastolakanalleen 25 pistettä, 4 levypalloa, 7 koriin johtanutta syöttöä ja 3 riistoa. Labovic louhi 24 pisteen ja 14 levypallon tupla-tuplan, Devoe Josephin (19/7) ja Aapeli Alasen (12) heitettyä niin ikään kaksinumeroiset pistelukemat.

Sisäpelaaja Timothy Williams vastasi Labovicin haasteeseen omalla 21 pisteen ja 11 levypallon tupla-tuplallaan, Deon Edwinin johtaessa vierailijoita 23 pisteellä ja 9 levypallolla. Kaksinumeroisille ylsivät myös James Sinclair (17/7) ja Mandell Thomas (12/6/4 syöttöä/4 riistoa).