LeBron Jamesin käyttää poskettoman summan rahaa kuntonsa ylläpitoon

© Kuva: Getty Images

LeBron James pelaa 15 kauttaan NBA:ssa ja 33-vuotiaanakin hän dominoi edelleen liigaa. Yksi Jamesin menestyksen salaisuus on se, että hän on välttynyt uransa vakavimmilta loukkaantumisilta. Siihen löytyy syynsä, sillä hän käyttää kuntonsa ylläpitämiseen peräti 1,5 miljoonaa dollaria vuosittain.

James on äitynyt jälleen pudotuspelien lähestyessä poskettomaan vireeseen ja on maaliskuun aikana tilastoinut ottelua kohden keskimäärin 31 pistettä, 9,8 levypalloa ja 9,8 syöttöä.

Numeroiden valossa hän pelaa yhtä uransa parasta kautta, sillä koko kauden pistekeskiarvo 27,5 on hänen uransa viidenneksi paras ja levypallo- sekä syöttökeskiarvot ovat hänen uransa parhaimmat.

James on pystynyt uransa aikana välttämään pahat loukkaantumiset ja on joka kaudellaan pelannut vähintään 62 ottelua.

Jamesin hyvän ystävän ja businesskumppani Maverick Carterin mukaan James sijoittaa vuositasolla 1,5 miljoonaa dollaria pitääkseen itsensä kunnossa. Hän käyttää muun muassa huippukylmähoitoa, eli cryoterapiaa, hyperbarista kammiota, NormaTec-palautumishousuja sekä muun muassa nestemäistä typpihoitoa palautumiseen. Lisäksi hänellä on henkilökohtainen kokki, joka pitää huolta hänen ruokavaliostaan, hieroja sekä biomekaanikko.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.