Suomalainen yliopistopelaaja lähellä kutsuturnauksen voittoa

© Kuva: Getty Images

Remu Raitasen San Francisco voitti College Basketball Invitationalin loppuotteluissa ensimmäisen osaottelun North Texasia vastaan 62-72 (30-46). San Francisco johtaa nyt paras kolmesta -ottelusarjaa 1-0.

San Francisco nautti aloitusviisikkonsa vahvasta suorituksesta, nappasi johdon jo ensimmäisen puoliajan aikana ja seilaili voittoon kotiyleisönsä edessä. San Franciscon pisterikkaimmat olivat Chase Foster (17/10/6 syöttöä) ja Jordan Ratinho (17/4). Raitanen ei pelannut ottelussa.

San Francisco kohtaa North Texasin seuraavan kerran keskiviikon ja torstain välisenä yönä.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.